O FONDACIJI

Par reči o našoj misiji i viziji!

PISMO OSNIVAČA

Poštovani,

Fondaciju  smo osnovali  kao  uspomenu na  našeg supruga i oca, Velimira Palića, osnivača firme „ BioDVIG“ , koji je , na našu žalost, prerano preminuo. Poznavajući njegove želje i stremljenja i poštujući  porodično opredeljenje da , uvek treba pomoći nemoćnima,  onima željnim da rade, da se dokazuju i stvaraju  odlučili smo se za ovaj korak.

Naša misija i cilj jesu podsticaj mladih naraštaja, da se okrenu prirodi, da neguju i unapređuju poljoprivredu, rade na inovacijama svake vrste u oblasti pčelarstva, pre svega, naučno se usavršavaju.

Naša porodica je uvek bila usmerena da pomaže drugima, ma kolika ta pomoć i u kom vidu, bila pružena. Ljudi kojima smo pomogli su znali to da cene. To nas i učvršćuje u nameri da ostanemo na ovom putu, da slušamo glas srca i imamo hrabrosti da kažemo da smo učestvovali u stvaranju boljeg društva za sve nas.

Porodična firma BioDVIG, nas, kao porodicu, je osnažila i omogućila da se osećamo jedinstveno, a Fonadacija koja nosi ime našeg Velimira, će postati njena duša.

Dosta Palić


 

ŽELITE DA SE PRIKLJUČITE ?

 

Ukoliko želite da donirate sredstva za Fondaciju Velimir Palić, prijavite Vaš projekat ili konkurišete za sredstva možete kliknuti na linkove ispod.

 

PREUZMITE

OSNIVAČKI AKT


Na osnovu Člana 10 stav 1 Zakona o zadužbinama i fondacijama (Službeni glasnik RS broj 88/2010) Društvo sa oraničenom odgovornošću BIODVIG iz Kragujevca, ul. Dr.Jovana Ristića 212, PIB 107152149 , Matični broj 20764210, kao poslovno sposobno pravno lice donosi...
PRISTUPNICA

FONDACIJI


Želim da pomognem rad fondacije i podržim pčelarstvo Srbije i zato pristupam Fondaciji "Profesor Velimir Palić". Pristupom u Fondaciju prihvatam obavezu da shodno mogućnostima doniram izvesnu sumu novca za račun Fondacije.
Želimo podstaći mlade naraštaje, da se okrenu prirodi, da neguju  i unapređuju  poljoprivredu, pre svega, da se naučno usavršavaju.