VESTI

Najnovija dešavanja u vezi sa konkursima i radom fondacije!

U Beogradu, 8. i 9. Marta, u okviru VI Državnog sajma pčelarstva, osnivač fondacije ‚‚BIODVIG D.O.O‚‚ prezentovao je program i ciljeve fondacije.

Sajamsku izložbu, izuzetne posećenosti i kvalitetnog sadržaja, obogatile su aktivnosti fondacije ‚‚Profesor Velimir Palić‚‚, na štandu D.O.O. BioDVIG.

- Fondacija, koju smo osnovali, je neprofitna organizacija, sa osnovnim ciljem podrške razvoju pčelarstva.

Izjavila je upraviteljka fondacije gospodja Dosta Palić i dodala još.

- Već u prvim danima od svog osnivanja, fondacija otpočinje saradnju sa udruženjima pčelara. Naime, startnim projektom fondacije, nazvanim ‚‚Rojenje pčelara‚‚, obuhvaćeno je sedam udruženja pčelara, sa čijim predsednicima, ovde na sajmu, potpisujemo ugovore o donatorskoj podršci njihovom radu.

 

DSCF0444

 

Projekat "Rojenje pčelara", jeste startni projekat fondacije "Profesor Velimi Palić". Osnovni cilj projekta jeste podrška udruženjima pčelara na poslovima promovisanja, edukacije i informisanosti  pčelara.

Fondacija Profesor Velimir Palić je osnovana u znak zahvalnosti osnivaču kompanije BIODVIG i njegovoj stalnoj i predanoj borbi za unapredjenje pčelarstva.

 

Fondacija

 

DSCF0402.JPGDSCF0444.JPGDSCF0450.JPGDSCF0465.JPGDSCF0467.JPG

Kategorija: Vesti
Pogodaka: 4748

Želimo podstaći mlade naraštaje, da se okrenu prirodi, da neguju  i unapređuju  poljoprivredu, pre svega, da se naučno usavršavaju.